Скандинавско моторно легло с повдигащ механизъм Platex

  • Марка: Platex

 Вграденият моторен повдигащ механизъм на моторните легла Platex е с дистанционно управление, което позволява на Вас, нашите клиенти, да се настаните по най-удобния начин, без да полагате никакви усилия. Комфортът вече е на един бутон разстояние. Работейки основно със страни като Дания, Швеция и Норвегия нашите специалисти издигнаха на ново ниво изработката на моторни легла, като използваха най-висококачествените материали и най-ефективната технология – всичко това те направиха за вашите нужди и спокоен сън.

 

Ако не сте имали удоволствието да се докоснете до комфорта предлаган от моторните ни легла, можете да го направите в нашата 
Вила за гост "Дряново"
, където можете да изпробвате леглата.
При покупка на някои от нашите легла нощувката е безплатна.

 

 

*леглата са подходящи за хора със здравословни проблеми

**цените вклчват всички компоненти на леглото

***включена безплатна доставка

 

За повече информация свържете се с нас.

1 680,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 680,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Произход
Характеристики
Моторен механизъм
Вградена специална подматрачна рамка с моторен повдигащ механизъм, който може плавно да повдига, както горната, така и долната част на вашето тяло. Процеса се регулира с дистанционно управление изцяло от Вас, до достигане на желаната позиция. 
Тапицерска дамаска
Основната част на леглото, както и таблата с възможността да избирате между широка гама стилни цветови предложения за вашата тапицерска дамаска. Свържете се с нас за да ви изпратим актуалните наличните варианти.
Матрак и топ матрак
Матракът и топ матракът, съобразени със скандинавските стандарти са изработени от висококачествени материали и са доказано ортопедични. Ядрто на матрака е от 16 см полиуретан, а топ матрака от 4 см латекс. Те са в отделни калъфи, които са лесни и удобни за пране в перална машина.
Повдигащи крачета
Нашият моторен механизъм е толкова малък и дискретен, че поставянето на леглото директно върху пода не представлява проблем, но за тези, които предпочитат по-високо легло предлагаме различни повдигащи крачета.
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 100 лв за цялата страна.

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Speedy и Еконт. До офис на куриера или до вратата на посочения от вас адрес. Всички пратки се изпращат с опция за преглед. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата при създаването на поръчка. Безплатна доставка при поръчка над 100 лв!

Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни.

Произход

Произведено в България  Произведено в България